Om Eiendomshjelp

Eiendomshjelp er lokalisert på Sørlandet med partnere bosatt henholdsvis i Bergen og i Mandal. Firmaet drives av sine to partnere, begge med god og bred erfaring fra ulike fagfelt innenfor eiendom, både fra privat- og i fra næringsmarkedet. Vår målgruppe er deg som innehar noe kunnskap om eiendom, men som av ulike årsaker søker hjelp til å finne fremgangsmåter for formalisering, gjennomføring eller sluttføring av avtaler eller håndtering av økonomiske spørsmål eller problemstillinger relatert til eiendom.

Kjøper eller selger du privat, men trenger hjelp til å komme i gang med prosessen? Vi bistår deg gjerne som selger eller kjøper  med råd og tips vedrørende innhenting av informasjon, kontroll av eiendommer før kjøp/salg. Et nyttig tips til deg som er kjøper eller selger er å sikre deg oversikt, gjennomgå og kontrollere informasjon nevnt i Emgll § 6-7  før handel inngås.  For flere råd og tips, ta kontakt!  Vi er engasjerte, erfarne og serviceinnstilte personer som gledelig bistår deg med  gode råd innenfor eiendom i en salgs-/kjøpsprosess eller overdragelse i forbindelse med arv/skifte/uskifte. Hvis vi ikke kan hjelpe deg så kan vi garantert hjelpe deg å finne noen som kan!

Tone Merethe Nepstad
Megler MNEF

Daglig leder, Partner

Erfaring: Erfaring som regnskapsfører og har eiendomsmeglerbrev utstedt av Finanstilsynet (tidligere kalt Kredittilsynet). Bachelor innen Revisjon.

Har erfaring fra ADB- Senteret Mandal, Adeno Mandal/Regnskap og Kontorsevice, EiendomsMegler1 Mandal og Kristiansand, Stokke revisjon/BDO Mandal, Sparebank1 og Prosjekt Fylkestrygdekontoret.

Spesialområder: Eiendomsmegling og oppgjør, samt revisjon og rådgivning innen eiendom.

E-post: tmn@eiendomshjelp.com

Tlf. 975 05 876

Jorunn Nepstad
EIENDOMSMEGLER MNEF

Fagansvarlig, partner

Erfaring : Erfaring i fra eiendomsmarkedet i Hordaland, Rogaland og Sørlandet. Utdannet eiendomsmegler med BI Oslo 1996. Arbeidet med eiendomsmegling av private boliger og fritidseiendommer, samt seksjonering, salg og oppgjør av prosjekterte boliger. på Sørlandet og i Bergen . Ansatt hos EiendomsMegler1 Lyngdal, Krogsveen og DnB Eiendom.

Eiendomssjef/Eiendomsforvalter hos Aberdeen Asset Management med budsjett og resultatansvar for større næringseiendommer i Hordaland og Rogaland. Leietakere som Caverion, BP, Schlumberger, GE Energy m.m. Rådgiver EBA og Innkjøp hos Agder Politidistrikt.

Spesialområder: Eiendomsmegling med hovedvekt på rådgivning, kontrakt/forhandlinger. Seksjonering. Utleie/drift av privat og næringseiendom. Rådgivning i tilknytning til investering/utvikling av eiendommer opp mot økonomi og lønnsomhet. Offentlige anskaffelser.

E-post: jorunn@eiendomshjelp.com

Tlf: 909 22 522